Regie

Met mijn kijk op de wereld breng ik een interessante invalshoek. Aan de hand van verschillende uitdagingen zoek ik wat het beste uit de spelers haalt en daag hen hierin uit.

Huur mij inMijn werk

In 2021 ben ik afgestudeerd van ARTEZ Hoge School voor de Kunsten in Zwolle als docerend theatermaker. Tijdens en na mijn opleiding heb ik me verdiept in het regisseren- en het maken van theaterstukken. Dit doe ik voor alle doelgroepen: van jong tot oud, van amateurgroepen tot aan professionals.

Tijdens het maken van zo’n theaterstuk probeer ik de spelers op verschillende theatergebieden uit te dagen. Op alle facetten van theater zoals bewegingstheater, teksttheater, improvisatietheater zoek ik wat het beste uit de spelers haalt en daag hen hierin uit.

Het theater wat mij het meest trekt is maatschappelijk geëngageerd theater. Hierin ga ik hedendaagse thema’s en onderwerpen aan en daarbij zoek ik de schuring op. Theater moet een beweging voortbrengen. Het moet je aan het denken zetten. En op z’n minst moet het je boeien van begin tot eind. Of het stuk nou een bewerking of origineel geschreven is, het moet je een verhaal vertellen wat je op de een of andere manier raakt. Hier streef ik in mijn werk naar.

Mijn werk en impressie

Friend Request
Voor theatergroep LEF in Utrecht.
Het laatste level
Basisschoolvoorstelling voor cultuuronderwijs in Amersfoort.
Harteloods
Eigen geschreven voorstelling voor theaterfestival NORG.
WO-MAN
Eigen geschreven voorstelling voor Zwolsche Theaters Stadsfestival.
Bakje Lasagne
Eigen geschreven montage voorstelling i.s.m. theatermaker Rob van Baal voor ARTEZ.
Ik of de ander
Voorstelling voor theatergroep Podiumkans in het Joseph Wresinski Theater.
Bent u er al uit?
Eigen basisschoolvoorstelling voor 75 jaar vrijheid Harderberg.
Mag ik zo vrij zijn
Eigen basisschoolvoorstelling voor 75 jaar vrijheid Harderberg.

Wat anderen over mij zeggen

Ik heb Laura jarenlang aan het werk gezien op veel gelegenheden als prinses. Ik zie de kinderen en mensen om haar heen genieten. Het is een vakvrouw die met haar enthousiasme en warme uitstraling iedereen meeneemt. Ik bewonder haar en de passie die ze heeft voor wat ze doet en de energie waarmee ze het brengt. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

Marije

Laura als prinses is hardwerkend, flexibel, persoonlijk en professioneel. Niet alleen weet ze precies wat een kind nodig heeft, ze neemt ook nog eens extra initiatieven om echt een topervaring te leveren. Laura goes the distance en is een echte aanrader.

Rob

Ik heb Laura ervaren als een gedreven, talentvolle en betrouwbare docent. Ze komt haar afspraken na, communiceert helder en brengt haar enthousiasme in het contact met anderen mee. Tijdens het lesgeven weet ze goed de krachten en talenten van elk kind te zien en te benoemen. Haar energie en enthousiasme werkt aanstekelijk, en ik zie dat de kinderen van haar leren geïnspireerd raken.

Meike

Aanvraagformulier

Op dit moment is de agenda zodanig gevuld dat er helaas geen klussen bij kunnen. Houd de website in de gaten voor meer informatie!